Social Items

Oras Vanduo Katilai

Šilumos siurblys oras-vanduo HITACHI YUTAKI S 11kW 300ltr talpa trieigis vožtuvas. Panasonic Aquarea šilumos siurblys viskas viename.


Dujinis Sildymas Dujinio Katilo Pajungimas Wardrobe Rack Decor Home Decor

370 611 35535 370 68611089 370 68613772 arba infokatilaslt.

Oras vanduo katilai. Jeigu trūksta papildomos informacijos ar sunku išsirinkti sau tinkantį produktą kreipkitės tel. Oras-vanduo šilumos siurbliai gali šildyti tiek vandenį tiek orą tiekdami šilumą į namus per šildomų grindų sistemas bei radiatorius. 1138 kW 260l su 9 kW el.

Kieto kuro katilai Granuliniai katilai Katilai viryklės Dujiniai katilai Elektriniai katilai Skysto kuro katilai Pirties katilai Židiniai-Krosnelės-Kepsninės Kaminai Šilumos siurbliai Rekuperatoriai - vėdinimas Kondicionieriai Saulės elektrinės Vandens šildytuvai Akumuliacinės talpos Nuotekų valymo įrenginiai Radiatoriai Vandens. Taip pat svarbu paminėti kad šilumos siurblį oras vanduo galite pasirinkti pagal jo galią kuri svyruoja nuo 5 iki 16 kW. Didžiausias šių siurblių privalumas efektyvumas ir kaina.

Ir gaukite 10 nuolaidą montavimo darbams. Atlantic Daikin Samsung ir Junkers tai Lietuvoje pagarsėję šilumos siurblių oras vanduo. Šilumos siurbliai oras-vanduo su integruotu 260l vandens šildytuvu.

Šilumos siurbliai gali būti lengvai montuojami tiek name tiek daugiabutyje ar nedideliame komercinės paskirties pastate. Kondicionierių šilumos siurblių oras-orasoras-vanduo montavimasgalime pasiūlyti isigyti Gree įrangą su 3 m. O pagrindinės tai lėmusios priežastys yra galimybė šilumos siurblį lengvai priderinti prie jau esamos sistemos.

28092016 Oras-vanduo šilumos siurbliai itin tinka šildomoms grindims nes joms kaip tik reikia neaukštos temperatūros. Katilai 111 Šilumos siurbliai 46 Oras Vanduo 20 Hitachi šilumos siurbliai 4 Lazar šilumos siurbliai 1 Panasonic šilumos siurbliai 6 Samsung šilumos siurbliai 7 Gruntas vanduo 6 Oras oras 11 Rekuperatoriaus kaina 9 Krosnelės 230. DAIKIN Altherma 14-16kW šilumos siurblys oras-vanduo integruotas su 180-260 l.

08082017 Oras-vanduo siurbliai tinka namams sodyboms jie gali patikimai apšildyti patalpas aprūpindami karštu vandeniu radiatorius ir pūsdami šiltą orą namuose. GarantijaPasiūlysime jums optimaliausią GREE įrangos variantąDirbame Kaune ir. 370 611 35535 370 68613772 370 68611089 arba infokatilaslt.

Garantijaatliktiems montavimo darbams suteikiama 3m. Šilumos siurblys Oras-Vanduo PANASONIC H Serijos T-CAP Bi-Bloc 16kw Trifazis Rating. Užpildykite oras-vanduo šildymo skaičiuoklės formą iki Balandžio 30 d.

Pradžia Parduotuvė Prekių kategorijos Šilumos siurbliai Oras - vanduo. Dydžio patalpas šildantis šilumos siurbliais oras-vanduo šalčiausio žiemos mėnesio elektros sąnaudų kaina svyruoja apie 70 eurų. Šilumos siurbliai oras vanduo gali būti be boilerio ar su integruotu boileriu.

Šilumos siurbliai oras-vanduo namų orą ir vandenį šildo išeikvodami daug mažiau energijos nei kitos sistemos. Jeigu trūksta papildomos informacijos kreipkitės tel. Patikimi gamintojai didelis pasirinkimas geros kainos taikomos nuolaidos ir akcijos.

Pradžia Parduotuvė Prekių kategorijos Šilumos siurbliai Oras - vanduo Daikin Japonija Rodomi 115 produktai - viso yra 38. Palyginus šilumos siurblių oras-vanduo investicinius kaštus su kitomis šilumos siurblių rūšimis geoterminiu vanduo-vanduo oras-vanduo yra pigiausias. Kuo kompaktiškesni namai tuo optimaliau šie siurbliai apšildys Jūsų gyvenamąsias ar darbo patalpas.

Šilumos siurblių veikimo principas oro paimamo iš lauko aušinamas. Šių įrenginių veikimo principas yra panašus į šaldytuvo kuris būdamas šiltos patalpos viduje geba palaikyti žemą temperatūrą. Šilumos siurblys oras-vanduo su įmontuotu 185 litrų vandens šildytuvu.

Talpomis EHVHX ERLQ011CAW1 893852 990555 Select options Akcija. Šilumos siurbliai oras vanduo visų tipų patalpoms. Siūlomi modernūs skirtingi pagal galią ir apšildomą plotą šilumos siurbliai oras-vanduo.

Taip pat oras vanduo šilumos siurbliai yra ekologiški nes neišskiria CO2 ir tyliai veikia. A Klasė aukščiausia kokybė visos garantijos. Šilumos siurbliai oras vanduo ir ITIN GEROS JŲ KAINOS.

5 69600 6 23100. Oras vanduo šilumos siurbliai paima iš lauko oro šilumą ir ją perduoda vidiniam siurblio blokui. Nors rinkoje tai yra pakankamai naujas produktas tačiau dėl savo efektyvumo ir žemos kainos jis jau tapo vienu iš populiariausių šildymo sistemų pasirinkimų.

Šildymas ir vėdinimas. Siūlome rinktis iš plataus šilumos siurblių orasvanduo asortimento internetu geromis kainomis o jei turite klausimų arba reikia pagalbos renkantis siurblį susisiekite nurodytais kontaktais.


Kieto Kuro Katilinės įrengimas Locker Storage Home Decor Home


Show comments
Hide comments

Tidak ada komentar