Social Items

Orah Na Veliko

Dozvoljeno je do 10 ploda druge sorte oprašivača. Cena je FOB sto znaci utovareno na brod u najblizoj luci za racun prodavca.


Orasi Lesnici Na Veliko I Malo Staro Selo Walnut A R

27 dec 1309 Prodajem dvogodisnje sadnice oraha.

Orah na veliko. Orah u ljusci 130dinkg. U 20 ISO container FCL staje oko 1125 t oraha u ljusci ili 450 dzakova po 25 kg. Dugogodišnje poslovanje ukazuje na kvalitet naših proizvoda.

Minimalna kolicina je brodski kontejner a pakovanje u kartonskim kutijama 10-12kg. Ovo je verovatno jedini proizvod gde je. Godisnji promet je oko 20.

Danas naučnici potvrđuju da je orah izvor najvrednijih sastojaka zbog čega se preporučuje kao hrana lek kozmetičko sredstvo. Pri otkupu se vrši optički pregled sirovine vrši anliza sadržaja vlage u plodu. Prijavi zloupotrebu ako nije u skladu sa Pravilima oglašavanja Bezbedna trgovina.

Smederevo Srbija Smederevo Tekst oglasa Prodajem ociscene oraherod 2015. 31122020 Budući da ima iskustva i sa gajenjem lešnika i oraha vojni pilot u penziji je uporedio ove dve voćke istakavši da je orah zahtevniji i da je problem ta nemogućnost mehanizovane obrade što znači da postoji velika potreba za radnom snagom koje sve manje ima na raspolaganju. 10 EUR 19 jan 0329 Hladno cedjeno ulje oraha.

Preduzeće Rakić-Ltd doo ima pravo da u svako doba izmeni ili dopuni ove Uslove korišćenja tako što će izmene i dopune u prečišćenom tekstu objaviti na Internet prezentaciji i poslati e-mail svim registrovanim korisnicima najmanje osam dana pre dana. Naše poljoprivredno gazdinstvo se bavi prodajom i otkupom oraha. Plaćanje odmah na potvrdu aktivnog polojprivrednog gazdinstva i račun.

5 talking about this. Orasi u ljusci po 130 dinkg. O kvalitetu rada naše firme najbolje govori uspešna saradnja koju smo ostvarili sa mnogim klijentima.

Se bavi proizvodnjom otkupom i prodajom lesnika i oraha. Ukoliko imate kvalitetne orahe koje želite da prodate obratite nam se. Kod oraha je radna snaga još uvek nezamenljiva posebno.

Orah se na veliko prodaje u minimalnoj količini od jednog morskog kontejnera. Pogledaj ponudu domaćih oraha u Hrvatskoj i regiji na oglasniku Njuskalohr. Orah je suv i zdrav i nema otpada jer je ciscen rucno.

Cenu trasport dalje do odredista i osiguranja robe. 21022015 Trzisne cene prodaje oraha na veliko. Samo 30 grama oraha dnevno može značajno poboljšati vaše zdravlje.

- prodaja oraha i lesnika na veliko i malo Kruševac. Mrezga vrši otkup pod veoma povoljnim uslovima. Orah je dobrog kvaliteta dobro ispada kada se cisti moze dobro da se zaradi ako imate volju i vreme da ocistite orah Ocišćeni orasi 600 dinkg.

Imamo dugogodišnju saradnju sa klijentima širom Srbije budite i vi jedan od nasih zadovoljnih klijenata. Prodajem ocišćene orahe na malo i veliko. Orah je nevjerojatan izvor vrijednih nutrijenata.

Sadrži antioksidante kvalitetne masne kiseline željezo kalcij magnezij fosfor cink mangan selen vitamine B E i K. Vršimo veleprodaju i otkup oraha lešnika i suvih šljiva. Kupnja oraha u ljusci i očišćeni orasi po povoljnim cijenama.

Prinos ovog oraha kreće već u prvoj godini nakon pet godina je prava berba a nakon osme pa sve do sedamdesete godine kreće puni rod i godišnji prinos od 7 tona po hektaru. Sve kategorije Biznis Prodaja na velikoRoba Poljoprivredni proizvodiBiljke 98. Tona oraha u ljusci zauzima oko 300 m3 tj.

Tražimo nove dobavljače lješnjaka i oraha za dugoročnu suradnju i plasman proizvoda na veliko. Nudimo stalan siguran otkup i promptno plaćanje isporučenih proizvoda. Vršimo otkup lješnaka u ljusci i jezgri na veliko kao i otkup oraha na veliko.

Takođe prodajemo i otkupljujemo semenku bundeve. Na zahtev kupca orahe saljem i brzom postom. Cena Čelendž oraha u ljusci na veliko je 5 55 dolara po kilogramu dok je u marketima cena oko 25 dolara po kilogamu.

Oraha Srbija Biznis Prodaja na velikoRoba. Ocisceni orasi Smederevo Lokacija. Za postozanje dobre cene sorte ne smeju na se mešaju.

Redovito konzumiranje oraha značajno smanjuje rizik od srčanih bolesti. 1 300 Din. Orasi lešnici na veliko i malo Staro Selo Preduzeće Walnut A-R-S posluje od 2000.

24062021 Prodaja plodova oraha u malim oglasima sa slikama opisom i cijenom. Firma kupuje lešnik i orah na veliko cele godine. Naše proizvode vam nudimo u prodaji na veliko i malo.

Na raspolaganju smo Vam za svaki dogovor.


Oglasi Za Prodaju Zitarica I Uljarica 1 Strana


Show comments
Hide comments

Tidak ada komentar